PLAVANJE

SODELOVANJE 3K VELENJE s PK VELENJE (PK) in SISTEM TRENIRANJA:

  1. Prva skupina; Vsakdo, ki želi nastopati tudi na triatlonskih tekmovanjih se včlani v 3K Velenje in klub zanj pridobil tekmovalno licenco TZS. Obsega tedensko do: 6x plavanje 3x tek in 1x kolo.
  2. Otroci, rekreativna skupina; Član 3K Velenje se včlani v PK Velenje ali obratno. Šola plavanja, mlajši otroci in otroci, kateri še nimajo razvite tehnike plavanja (začetniki). Obsega tedensko do: 5x plavanje, 2x tek ter starejši 1x kolo, kadar so za to izpolnjeni pogoji.
  3. Odrasla rekreativna skupina; Obsega tedensko: 2x plavanje, 2x tek, 1x kolo.
  4. Spoznaj triatlon – duatlon – akvatlon, začetna skupina; Obsega tedensko: 1x plavanje in 1x tek z vadbo za moč v telovadnici Kampa Jezero Velenje ter 1x kolo. V primeru da kandidat ne plava ima možnost izbrati 2x tek in 1x kolo.
  5. Rekreativna tekaška skupina “teci z nami”; Urnik je sestavljen tako, da lahko rekreativci tečejo 2x tedensko in sicer ob ponedeljkih in četrtkih ob 18h pri kampu v Velenju. Ponedeljkova vadba je namenjena predvsem individualni vadbi, četrtkova pa skupinski vadbi in vadbi tehnike teka.
  6. Rekreativna plavalna skupina; Obsega tedensko: 1x, 2x ali 3x plavanje.

Fotografija osebe Triatlon Klub Velenje.


KOLESARJENJE

Kolesarjenje je izziv, lahko je družabni dogodek (ali pa tudi ne) in ponuja enega boljših načinov, da aktivno (s telesno vadbo) izklešete svoje telo.

V 3K Velenje se vsako soboto skupaj zapeljemo in naredimo trening. Pridruži se nam lahko vsakdo, ki ima voljo do kolesarjenja. Zbor imamo pred recepcijo Camping Jezero Velenje. Za več informacij nas kontaktirajte po elektronski pošti, FB ali pokličite…

Fotografija osebe Triatlon Klub Velenje.


TEK

Run with us – Teci z nami . . .

Vsak ponedeljek in četrtek ob 18h.

Zbor pred recepcijo Camping Jezero Velenje. Pridruži se nam lahko vsakdo ki želi tekaške družbe, izmenjave izkušenj ali tekaških nasvetov. Dobrodošli vsi, začetniki, rekreativci . . . , predvsem pa vsi tisti, ki se želite družiti.

Četrtek je namenjen spoznavanju teka, pravilnega raztezanja in vaj za moč v telovadnici Kampa Jezero Velenje. Četrtkove vadbe so za vse člane 3K Velenje brezplačne.

Fotografija osebe Triatlon Klub Velenje.